De Panne

Uw makelaar in De Panne, parel van de kust

De Panne is dé badplaats voor jong en oud. Zowel natuurliefhebbers als cultuurminnaars, sportfanaten en lekkerbekken komen er aan hun trekken. U geniet er van een eindeloos strand, waar u heerlijk kunt zonnen, zwemmen, wandelen, paardrijden, zeilwagenrijden… Want vergeet niet: De Panne is het Mekka van de zeilwagensport! Om de sfeer compleet te maken komen daarbij nog een groot skatepark, tal van gezellige winkels en horecazaken in alle categorieën, van bistro’s tot 2-sterrenrestaurants.

De Vlaamse Sahara

De Panne staat bekend voor zijn natuurreservaat en zijn uitgestrekte duinen. Lente, zomer, herfst of winter, de “Vlaamse Sahara” is altijd weer anders. Een uniek landschap, een paradijs voor wandelaars. De groene gordel rond De Panne en het prachtige achterland van de Westhoek zijn beslist de moeite waard.

Unieke voordelen

Agence Mulier is als makelaar thuis in De Panne sinds 1920. Zo profiteert u van bijna een eeuw ervaring in immobiliën en vakantieverhuur, met het accent op kwaliteit en service. Dankzij deze unieke voordelen, in combinatie met ons enorme aanbod, kunt u rekenen op het beste wat betreft vastgoed aan de Belgische kust.