Project - Res. Ribella Fase A +B

Algemeen

Ribella
ribella 2014
Res. Ribella Fase A +B
Zeedijk 122-124
8660 De Panne
UITVERKOCHT/VENDU
2 SLAAPKAMERS - RECHTSTREEKS ZEEZICHT - VANAF € 270.000

Zeedijk en panoramisch zeezicht aan ONKLOPBARE prijzen! De aankoop van een appartement in residentie "Ribella" betekent een zorgeloze aankoop met een vaste meerwaarde. Residentie " Ribella" wordt een weerspiegeling van inzet, vakbekwaamheid, kwaliteit en garandeert aan de eigenaars een optimale belegging: hetzij als vakantieverblijf, hetzij als vaste woonplaats.

Alle gebruikte materialen beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen. De gevels zijn opgetrokken in traditionele metselwerk en architectonisch beton, net als de zonneterrassen. De borstweringen, vervaardigd uit aluminiumprofielen, de ramen met dubbele isolerende beglazing en eerste keus houten raamkozijnen, dragen allemaal bij tot dit sterk staaltje hedendaagse architectuur van topniveau.

De keuken wordt luxueus afgewerkt en uitgerust met de modernste kooktoestellen: inductie kookplaat, combi-microgolfoven, koelkast en geïntegreerde vaatwasmachine. Design en functionaliteit gaan hier hand in hand.

De badkamer en het toilet worden smaakvol afgewerkt. Er is een ruime keuze aan hedendaagse faiences en bevloering. Het gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen voor het interieur zorgt ervoor dat u niet moet inboeten aan luxe en comfort.
Een unieke, adembenemende en vooral rustgevende locatie!
Foto album bouwevolutie
Foto album modelappartement(en)
Foto album omgeving - ligging
Foto album afwerking - bouwmaterialen
Referenties

Ligging

Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring