Project - Res. Golden Gate

Algemeen

Res. Golden Gate
Zeelaan 192 - 194
8660 De Panne
VANAF/A.P.D. 215.000 EUR

BEZOEK ONS MODELAPPARTEMENT

Residentie Golden Gate is een residentie ontworpen in een verfijnde architectuur, uitstekend gelegen langs de Zeelaan in de onmiddellijke omgeving van het strand te De Panne.

Door de architect en onze technische deskundigen wordt een keuze gemaakt uit de beste constructiemethodes en kwaliteitsmaterialen. Aan het esthetische en praktische van het gebouw werd bijzondere aandacht besteed. Een uitstekende thermische en akoestische isolatie wordt bereikt door toepassing van de meest efficiënte technieken, o.a.

- isolatie van de gevels en wanden
- zwevende chapes
- dubbele beglazing

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de standaardafwerking:

- de vloerbekleding in de living, keuken, hall, wc, badkamer, douche en nachthall is in tegels van hoge kwaliteit. De slaapkamers zijn standaard voorzien van fineerparket. In de badkamer zijn de muren bekleed met decoratieve faïencetegel op volle hoogte rond het bad.

- De ingerichte keuken is zeer functioneel en uitgerust met kwaliteitskeukentoestellen.

- De sanitaire installatie is zeer volledig met o.a. douche of ligbad, hang WC en een badkamermeubel met spiegelkast.

- De elektrische installatie draagt bij tot een vlotte inrichting. Bij koud weer zal de individuele gasverwarming ervoor zorgen dat u toch warm en knusjes kan genieten.

- Ieder appartement beschikt tevens over een individuele kelder op niveau -1.

Standing en comfort zijn de karakteristieken van deze residentie. Appartementen met 1 slaapkamers : UITVERKOCHT Appartementen met 2 slaapkamers : nog 3 beschikbaar Appartementen met 3 slaapkamers : beschikbaar Penthouses : nog 1 beschikbaar
NIEUW!! : 360° Toer
Foto album modelappartement(en)
Foto album omgeving - ligging
Referenties

Ligging

Wenst u meer info of een afspraak?
Ik ga akkoord met de privacyverklaring